NYT EVENTYR | FRIIS LASHES

TEST: HÅRBØRSTER I LÆKKER KVALITET & DESIGN

✨Annonce for Billigvoks.dk, Madison Professional ✨

Er du træt af, at når du børster hår, at det er en ubehagelig oplevelser, hvor det gør ondt, og der skal meget til, før det er redt ordenligt ud?

Så kan jeg meddele, at det nu kan stoppe, da jeg har testet, de bedst børster jeg nogensinde har prøvet. De er gode ved din hovedbund og sørger for at få olierne i håret redt ordentligt ud. Mærket jeg taler om er, Madison Professional. Det er et eksklusivt mærke af børster, produceret på en familieejet sydkoreansk børstefabrik, og udviklet over en årrække i samarbejde med danske designere, for at sikre den perfekte hårbørste til skandinavisk hår.

Men så tænker I måske, at prisen på disse børster også er uoverskuelige og ikke til at nærme sig. Men nej, for visionen for Madison Professional er, at skabe de ultimative hårbørster, baseret på de bedste materialer, men til et prisniveau, der ligger langt under, hvad man normalt ser børster i denne kaliber koster.

Jeg kan i hvert fald skriver under på, at disse børster er af sublim kvalitet til favorable priser!

Er du interesseret I at få fat i disse skønne børster, kan du finde forhandleroversigten her eller købe dem online her.

Lidt om de skønne børster, jeg har modtaget:

Boar & Nylon Brush Large & Medium

Begge  størrelser udreder let selv de mest filtrede lokker ved hjælp af sin kombination af vildsvinehår og nylonpigge. Stimulerer hovedbundens blodcirkulation, hvilket fremmer hårets vækst, og fordeler de naturlige olier fra hovedbunden, for et sundt og velplejet hår. Modvirker desuden statisk elektricitet.

HyperFlex Boar Brush

Vildsvinehår og nylonpigge af højeste kvalitet, kombineret med en unik, ekstremt fleksibel form, gør denne børste perfekt til dig, der vil have alle fordelene fra Madison Professional og samtidig døjer med porøst hår med tendens til at knække. Stimulerer hovedbunden, hvilket fremmer hårets vækst, og gør det blødt og glansfuldt.

Soft Detangling Brush

Ønsker du en børste der også er velegnet til brug i fugtigt hår – eller til fordeling af balsam/hårkur i badet?

Eller ønsker du ikke de olie-fordelene egenskaber fra de øvrige Madison Professional-børster? Så er denne børste perfekt. Afrundede, fleksible nylonpigge i højeste kvalitet udfiltrer let håret, uden knækkede hårstrå.

Dette var ét af de lidt længere indlæg, men jeg kan virkelig stå inde for disse lækre hårbørster, og jeg bruger dem selv flere gange dagligt. Jeg er blevet lidt afhængig af at rede mit hår igennem, når jeg f.eks. har været en tur på cyklen.

I må alle have en skøn fredag,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT EVENTYR | FRIIS LASHES