#QUEEN

BLING BLING ✨

STINE A SMYKKER: PETIT GEMSTONES WITH LONG CHAIN EARRING SILVER – BERRY MIXPETIT HOOP WITH PEARL AND CANDY STONES EARRING GOLD, PETIT STONE EARRING ON HOOK – LIGHT CANDY MIX

Jeg elsker mine nye smykker fra Stine A, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele dem med jer! Nogle af øreringene er endda en del af nyhederne, som lige er landet på deres hjemmeside. I kan tjekke dem ud her.

I lang tid har jeg kun gået med sølvsmykker, men nu er jeg begyndt at mikse, og er blevet rigtig glad for det.  Jeg har før syntes, at sølv passede mig bedst, men så snart det blev sommer, har jeg skiftet, da det er flot til en gylden hud. Dog med de rigtige smykker, synes jeg, at det er nemt at mikse de to metaller.

Udover øreringene har jeg også købt to nye armbånd fra Stine A, som også er en del af nyhederne samt en kæde og det smukkeste vedhæng. Men det skal I nok få set i en anden sammenhæng. 😉

Jeg håber, at I alle har en dejlig fridag,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#QUEEN