OUTFIT | SIDE EYE 👀

#QUEEN

LOLLYS LAUNDRY læderjakke // BIRGITTE HERSKIND kjole // DR. MARTENS sko // H&M strømpebukser // GINA TRICOT spænde // ZARA taske

Denne uge er simpelthen gået så stærk, og jeg synes faktisk generelt, at tiden er fløjet afsted. Mine uger flyver afsted med en masse arbejde, som jeg virkelig nyder. Så da jeg i går fik fri, så ville jeg i min fine kjole fra Birgitte Herskind, som jeg ønskede mig til min fødselsdag. Dog har jeg ikke rigtig haft nogen anledning til at tage den på, men med denne styling, synes jeg, at jeg fik den ‘stylet ned’. Derfor tænkte jeg, at det var den perfekte anledning til at få taget lidt billeder og delt her på domænet.

I dag ser jeg dog noget mere afslappet ud, da jeg har været i gang med rigtig ‘søndagsting’, som vil gøre mig klar til den kommende uge. Men vigtigst af alt, var jeg selvfølgelig nede og stemme på rådhuset her i Aarhus. Det er også virkelig fedt at se, hvor mange unge der på sociale medier deler, at de stemmer og minder andre om, hvor vigtigt det er, at de gør det samme.

#noplanetb

Med det lille politiske indspark må I have en skøn aften,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT | SIDE EYE 👀