VEGANSK ⎮ (GLUTENFRI) HAVREGRØD M. CHIAFRØ

INTERVIEW ⎮ REPOST AF CAMILLA OVERBYS INTERVIEW AF MIG

Camilla Overby har den bedste føljeton på sin blog, hvor hun stiller nogle spørgsmål til sine LOOKLAB-kollegaer, og i denne omgang var det mig, der fik nogle spørgsmål tilsendt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville reposte dette indlæg, da det er yderst sjælendt, at jeg deler så meget om mig selv. I dette format bilder jeg mig selv ind, at det ikke er lige så narcissistisk, som hvis jeg udgav et indlæg som f.eks.: “10 ting I ikke vidste om mig”.

Er du interesseret i at læse om nogle af de andre skønne tøser på platformen, kan du tjekke dem ud her: Line Christensen, Helena TroelsenElisabeth Grevlund & Louise Bennetzen


Kan du fortælle mine læsere om dig selv og din blog?
Jeg kan starte ud med, at min navn er Amalie Friis Heinrich, og jeg er en 19-årig pige, som er yderst klodset men med en stor lyst til livet. Jeg er fra Amager men fra d. 1 februar, vil jeg befinde mig i Aarhus, da jeg flytter hjemmefra. 

Hvad har inspireret dig til at starte din blog, og hvor længe har du blogget?
Inden amaliefriis.dk blev til var jeg en læsehest, der elskede bøger. Derfor havde jeg en bogblog, hvor jeg anmeldte bøger. Men da jeg startede efterskole, valgte jeg at tage springet til at skabe mit eget univers med fokus på mode. I alt har jeg blogget i snart 5 år, men hvor min blog har gennemgået nogle store forandringer. Forandringer som har fulgt med mine interesser og personlige udvikling.

Hvordan ville du beskrive din personlige stil?
Min personlige stil har også gennemgået mange forandringer, da jeg sådan set bare tager det på, jeg har lyst til. Følelsen tøjet skaber mig er essentiel, da det faktisk påvirker mit humør, hvis mit outfit ikke er, som jeg vil have det. Dage kan jeg have lyst til et rocket-look og andre dage fyldt med farver og virkelig udtrykke min feminine side. Så mit svar må nok være, at min stil er ekstrem flydende og egentlig kommer an på hvilken slags følelse, jeg gerne vil udtrykke.

Hvilke af dine indlæg har gjort mest indtryk på dig?
Jeg ved ikke, om jeg har udgivet nogle indlæg, som direkte har gjort indtryk på mig. Det er nok fordi, at jeg er så velovervejet omkring, hvordan jeg bruger min platform − og dermed også med hvor privat, jeg har lyst til at være. Faktisk deler jeg meget lidt, som er personligt, da det ikke hører hjemme på domænet. Jeg har ikke skabt amaliefriis.dk for, at det skal være en følelsesmæssig online dagbog. Den er til for at inspirere og dele mine interesser. 

Hvad er dit mest læste indlæg, og hvorfor tror du, at det er læst så mange gange?
Jeg har én føljeton, som jeg har navngivet: “Sabbatår”, hvor jeg har delt alle faserne fra at være næsten færdig med 3.g, til at være nyudklækket student og hvilke tanker, der går igennem ens hoved, når man er færdig, om fremtidige planer og mit højskole ophold. Ellers er indlæg om mit hår også ret læste, da mange var interesseret i mit hår, da det var helt kort, og hvordan jeg har groet det ud igen. Mange unge piger/kvinder værner virkelig om deres hår og kunne aldrig finde på, at klippe det så kort, som jeg havde det. Men noget jeg prøvede at vise var, at alt ens feminitet ikke ligger i ens hår, og man sagtens kan rocke det. Dog har jeg været korthåret siden, jeg var 11, så for mig har det mere været en omvæltning at skulle have langt hår − hvert fald længere end jeg nogensinde kan huske.

Hvad har været det mest udfordrende øjeblik i din blogging rejse hidtil?
Det er nok, at få mit univers til at være relaterbart og nemt at forstå. Jeg vil gerne give mine læsere en god oplevelse og selvfølgelig have, at de kan lide, det jeg laver. Uden dem er der ikke noget særligt over amaliefriis.dk. 

Hvilke type indlæg kan du bedst lide at skrive?
Alle mine indlæg. Hvis ikke jeg kan være kreativ skriftligt og billedligt, laver jeg ikke indlægget. Det skal føles godt i maven og være inspirerende. Har jeg ikke det, bruger jeg slet ikke tid på det. 

Det bedste og det værste ved at bloggen?
Det bedste er, at jeg har en platform, jeg helt selv har skabt og udviklet. På den måde har jeg en unik mulighed for at dele min kreativitet med omverdenen og mærke den vokse. For at man kan få succes med sin blog, skal man selvfølgelig være aktiv − ikke kun på domænet men også på de sociale medier. Hvilket er én ting jeg tænker, mange vil fremhæve som et minus. Dog ser jeg det virkelig ikke som et minus, da jeg selv har valgt det som et aktivt valg, og elsker alle aspekter af det. Dermed er det naturligt, at hvis man ikke poster og ikke er ligeså aktiv som ugen før, falder ens besøg og læsertal. Hvilket jeg anser for at være en helt naturlig reaktion, og ikke som noget negativt. Det er bare en helt naturlig konsekvens, som man skal kunne håndtere. 

Har du nogle specifikke mål for resten af dette år?
Fra d. 1 februar flytter jeg hjemmefra, og jeg har tænkt mig at få arbejdet en masse, og virkelig prøve voksentlivet − på godt og ondt. Det er bliver et eventyr, jeg glæder mig til at prøve kræfter med.
Jeg har også tænkt mig at søge ind på journalistuddannelsen på DMJX, som jeg i flere år har drømt om. Så må vi bare se, om fremtiden er enig med mig. Hvis ikke, er jeg helt afklaret med det.
På Krogerup Højskole hvor jeg gik fra august 2018 til december 2018, havde jeg blandt andet keramik, og jeg fik åbnet øjnene op for interessen. Derfor håber jeg på at udforske det noget mere og tilmelde mig nogle kurser. Hvem ved, måske laver jeg en lille keramik webshop? Udover keramik håber jeg også at kunne uddanne mig som vippeteknikker, da jeg selv i flere år har fået lagt vipper og finder branchen ret spændende. Så 2019 skal nok blive vildt, når det kommer til mit arbejdsliv.
Bloggen skal der selvfølgelig også lægges nogle kræfter i, så det glæder jeg mig til at udvikle endnu mere på. 

Kan du nævne nogle af dine yndlingsbloggere, og hvorfor er de dine favoritter?
Hvilke bloggere jeg læser veksler meget, men jeg har så længe, jeg kan huske været kæmpe fan af Angelica Blick, som er en svensk blogger. Jeg har fulgt hende, siden jeg selv var de 12 år. Hendes stil er ligeså vekslende som min egen, så på den måde har jeg altid kunne relatere til hende samt, så er hendes billeder vildt flotte.
Ellers synes jeg, at Chiara Ferragni aka. The Blonde Salad og Aimee Song aka. Songofstyle er vildt seje, da de selv har skabt kæmpe virksomheder, og nok er nogle af de største i verden, når det kommer til bloggere, der har skabt et navn for dem selv. Über cool!

Lær personen bag bloggen at kende: 

Alder og by? 19 år gammel og ‘born and raised’ på Amager

Jeg bruger meget af min fritid på, at streame alt for mange serier, gåture, fotografi, veninder og madlavning. 

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at, lave lækker mad, lave spa-aften og rengøring (yeah, jeg er en freak).

Mit ynglings dyr er en giraf. Spejlede mig meget i den som barn, da jeg altid var den højeste. 

Min livret er alt mad. Er det lavet med kærlighed og på gode råvarer, skal det gå meget galt, før jeg nægter at spise det.

Mit næste køb er møbler. Jeg har en lejlighed, der skal møbleres.

Den perfekte fredag aften er for mig er hjemme sammen med dem jeg har kær, hvor der er fokus på hyggen.

En af de bedste ting der er sket i mit liv er rigtig mange ting. Jeg anser mig som vildt heldig, men skal jeg nævne blot én ting, må det være mit højskole ophold. Det var den bedste investering i mig selv!

Vi ses meget snart!
See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK ⎮ (GLUTENFRI) HAVREGRØD M. CHIAFRØ