#6 SABBATÅR ⎮ JEG SKAL FLYTTE (HJEMMEFRA)!

VEGANSK ⎮ (GLUTENFRI) HAVREGRØD M. CHIAFRØ

I morges kastede jeg mig ud i en ny opskrift, som endte yderst vellykket, og det er ikke sidste gang, at jeg kaster mig ud i denne kombination. Derfor vil jeg dele mit bud med jer på denne grød, som kan laves i utallige forskellige afskygninger, end den jeg deler med jer nu. Kun fantasien sætter grænser.

Opskrift til 2 personer:

✨ Her vil du selv kunne skrue op og ned på mængden af måltidet alt efter ønske om mængde

✨ Det er kun fantasien, der sætter grænser for valg af topping

Ingredienser: 

✨ 2 dl spsk. chiagrød

✨ 2 1/2 spsk. glutenfri havregryn

✨ 3 dl mandel-, havre eller kokosmælk

✨ Granola

✨ Kokosflager

✨Granatæble

Smoothie:

✨ Blåbær

✨ Jordbær

✨ Brombær

✨ Hindbær

✨ Appelsinjuice

Grøden lod jeg stå i en lukket bøtte i køleskabet natten over. Du ville sagtens kunne spise grøden kold, dog ønskede jeg det ikke, og derfor valgte jeg at varme den op med lidt ekstra kokosmælk − indtil den fik den ønskede tykkelse. Smoothien kom rundt i kanten for ekstra smag. Hvis ikke man ønsker smoothien i kanten, kan den sagtens nydes i et glas, som man gør normalt.

Jeg håber, at opskriften kan inspirere!

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#6 SABBATÅR ⎮ JEG SKAL FLYTTE (HJEMMEFRA)!