AMALIEFRIIS.DK 2.0

#6 SABBATÅR ⎮ JEG SKAL FLYTTE (HJEMMEFRA)!

Det er så underligt og meget overvældende, at dagene nærmer sig med hastige skridt. Jeg skal have pakket alle mine ting ned, og jeg har både kasser fra, da jeg var på højskole i et halvt år, til at jeg nu skal få styr på alle kasserne og få mit liv pakket ned. For ja, jeg skal flytte hjemmefra. Det er heller ikke bare nede ad vejen − jeg flytter 304 km væk.

JEG FLYTTER TIL AARHUS!

Det er den bedste beslutning, og jeg glæder mig så meget til at tage springet. Jeg føler ikke, at det er vildt langt væk, da vi trods alt bare bor i lille Danmark og har den luksus, at kunne komme fra den ene landsdel til den anden umiddelbart ret hurtigt og nemt. Jeg glæder mig så meget til at indtage Smilets By, og se hvad den har at byde på.

I hele lejlighedsjagten har jeg fået besøgt byen et par gange, og den har givet mig den helt rigtige mavefornemmelse. Der er mange spændende dele af byen, og jeg tror virkelig på, at det bliver sundt, at føle sig lidt på udebane. Men det bedste af det hele er nok, at jeg flytter sammen med mine to fantastiske veninder!

Lejligheden vi har fundet, ligger i Aarhus C ved siden af ARoS, og så er den på 4. sal, så vi har en god udsigt over byen samt ingen overbo. Lejligheden opfylder alle vores krav = perfektion! Glæder mig til at dele en masse interiør idéer og dele processen med hvordan, vi får det forvandlet til et (fælles) hjem. Vi kommer til at have de mest skønne stunder sammen, og får mulighed for virkelig at opleve starten af voksenlivet sammen − på godt og ondt.

Jeg har allerede kigget på lidt til soveværelset, da vi gerne vil have, at det skal blive et afslappet tilflugtssted. Jeg har indtil videre kigget på sengesæt fra LinenMe, der både er flotte og kommer i en bred række af farver.

Kunne I tænke jer tips til, hvordan man kan gribe lejlighedsjagten an i Aarhus?

I må have en dejlig aften,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMALIEFRIIS.DK 2.0