MIN HÅR TRANSFORMATION + NYT HÅR

TREND REPORT ⎮ TRENDS VI (MÅSKE) VIL SE I 2019

Billeder fra Pinterest

Året 2018 er ved vejs ende, og det har været noget af et interessant år for moden. Moden er blevet modig igen, og jeg elsker det! Collagen jeg har strikket sammen indeholder små dele af ting, jeg tror, vi også vil se i gadebilledet det kommende år.

90’erne kom stærkt retur i form af 90’er-brillen, outfits inspireret af bl.a. 90210 og Friends (især Rachels stil i de første sæsoner). Men moden er også blevet modig ved, at der er kommet mange flere farver (desto flere farver jo bedre), samt en masse leg med mønstre og nye kombinationer af tøj.

Vi må selvfølgelig ikke glemme far-sneakeren, som kom samtidig med 90’er bølgen. New Balance 990 var lige opvarmningen, inden Nike Air Monarch kom til at dominere modebilledet. Dog skyndte mange brands hurtigt, at få designet deres version af den chunky sneaker. F.eks. blev Balanciagas sneaker hurtigt populære, Louis Vuitton med deres vilde design og Adidas som fik designet nogle prisvenlige street sneakers. Samtidig kom bæltetasken aka the fanny pack for alvor retur, hvor der gik genbrugsjagt i den fra mærker som Prada, Gucci og Louis Vuitton, men hvor mærker som Supreme designede nogle lækre nye fortolkninger af den nye dominerende taske.

Moden er blevet kreativ idet, at man snildt kan kombinere high end med genbrug, og mange er heller ikke blege for at kaste sig ud i egne kreationer.

Hvad tror I, vi også vil opleve næste år i gadebilledet? 

See ya’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HÅR TRANSFORMATION + NYT HÅR