OUTFIT⎮FASHION WEEK

EN GÅTUR I SKOVEN

Hold nu op… der er gået nogle uger siden sidst − og jeg kan love jer for, at der er sket meget siden. Jeg er blandt andet startet på højskole. Det er derfor en smule underligt at endelig sidde og skrive dette indlæg her til domænet. Men jeg har glædet mig!

Derfor er planen nu, at vi starter blødt ud, og så er mit mål, at alle mine fremtidige indlæg ikke kun skal omhandle højskole de næste fire måneder. For selvom at denne blog bliver skrevet af mig, så er jeg udmærket klar over, at det ikke er det mest interessante at læse om 24/7.

Men i dag får I altså en lille bid af højskolelivet. For i går var jeg ude på en gåtur med nogle nye veninder fra højskolen. På denne tur i skoven tog jeg mit elskede kamera med. Det er alt for lang tid siden, at jeg sidst tog mit kamera med mig bare for at skyde nogle billeder af mine omgivelser. Og netop sådan nogle billeder finder også frem her på amaliefriis.dk. Det skal ikke altid omhandle outfitbilleder. 😉

Når man tager billeder af sine omgivelser, er det altid super impulsivt og omhandler hvad, der lige fanger dit øje. Utrolig subjektivt.

I må lige nøjes med dette korte indlæg − men jeg lover jer, at vi ses meget snart! 🤘🏻

See ya’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT⎮FASHION WEEK