☀️🌾OUTFIT ⎮ WINDY & CURLS🌾☀️

SUMMER TUNES

Sommeren brager der ud af, og det synes jeg bestemt også musikken gør! Derfor tænkte jeg, at det var ret passende, at kaste mig ud i et musik indlæg, som jeg pt. hører på repeat!

Her er mine repeats: 

Alle sange er mere eller mindre samme genre, dog er de meget forskellige. Sangen af Shawn Mendes synes jeg er vildt god − og så er Julia Michaels bare skide sej. Er I i tvivl om hvem hun er, så er hun faktisk sangskriver og står blandt andet bag hittet ‘Sorry’ af Justin Bieber. Og ellers kender I sikkert hendes sang ‘Issues’, som var en sang hun skrev og ikke kunne nænne at sælge til en anden kunster, hvilket gav hende modet til at springe ud som sanger. Hun er ret genert og rolig person, og det kan også ses, hvis man ser interviews med hende. Hvilket kun gør det endnu mere modigt af hende af springe ud som sanger!

Ellers elsker jeg starten af ‘Monogamy’ af Christopher, hvor teksten bare spiller! ‘High Horse’ af Kacey Musgraves er en sang, der pt. kører i rotation hos P4, og er grunden til at jeg stødte på den. Den har et godt beat, og er svær at lade være med at danse til! 💃🏼 Ud fra en hurtig Google-søgning har jeg kunne læse mig til, at Kacey Musgraves har udgivet tre albums og er kendt som country sanger, men med hendes nye album ‘Golden Hour’, skriver Soundvenue i denne almeldelse, at: “Fremragende Kacey Musgraves er for poppet til at være country og for country til at være pop”. Hvor de giver hendes album 5 ud af 6 stjerner og, at man nemt kan skifte Taylor Swift ud med en ny og forbedret version − Kacey Musgraves. Så det kunne være, at man skulle til at lytte til hendes album. 😉

I må alle have en skøn dag – solen er fremme endnu en dag!

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

☀️🌾OUTFIT ⎮ WINDY & CURLS🌾☀️