#5 SABBATÅR ⎮ LIVET EFTER HUEN...

☀️🌾OUTFIT ⎮ WINDY & CURLS🌾☀️

& Other Stories sandaler // WEEKDAY bukser // UNLIMIT taske // PICO hårelastik

Disse billeder blev taget i Helsingør, da jeg besøgte min skønne veninde Laura, som flere gange er blevet omtalt her på bloggen. Jeg havde nogle dage hos Laura, hvor vi lavede en masse hyggelige ting. Vi tog blandt andet til Helsingør for at gå rundt og se byen, tage i biografen og bare hygge. Så da vi gik forbi denne bakke kunne, jeg simpelthen ikke lade være med at få Laura til at tage billeder.

Outfittet er egentlig ret simpelt og rart og perfekt til om eftermiddagen på de ikke nær så varme dage, hvis man ikke lige føler for nederdel eller shorts. Lige nu er jeg hjemme efter at have været i Tyskland og Sønderjylland i nogle dage, så nu går tiden egentlig med praktiske ting, som man ikke altid når i hverdagen.

Men nu hvor det er sommerferie, har jeg mere energi og lyst til at dele på Instagram og her på siden, så det håber jeg, at I kan fornemme. Så hvis du vil se  en mere personlig side af mig, er du mere end velkommen til at følge med på min Instagram her.

Vi ses faktisk allerede i morgen,

See ya’!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#5 SABBATÅR ⎮ LIVET EFTER HUEN...