CLOUDY MONDAY

BLUE LIKE THE OCEAN

NEO NOIR kjole // NIKE sneakers // UNLIMIT taske // PICO spænde //

Sommerferien går lynhurtigt, og jeg har lidt svært ved at følge med. Men jeg nyder det i fulde drag! I går var vejret helt fantastisk, og jeg brugte dagen på at ligge og sole mig med min bedste veninde Astrid − det var så lækkert. Så lige nu er jeg en god blanding imellem at være solbrun og en smule rød på næsen med nogle fregner, der kan anes.

Det gode ved sommerferien er, at man kan nå ting, man normalt ikke har tid til i hverdagen. Derfor er jeg også i gang med en masse praktisk inden, jeg om under en måned vil starte et nyt kapitel og dermed skal pakke store dele af mit værelse ned. Du kan læse nærmere i nogle indlæg, om hvad jeg mener i serien her.

Outfittet er taget af min søster, da vi var på Bornholm i en uge. Det var også på ferien, at jeg stødte på denne fine kjole fra Neo Noir, som jeg selvfølgelig skulle have. Den er så fin og sommerlig og kan bruges til samtlige anledinger. Valget af farver i printet, er jeg ellevild med. Orange og blå står virkelig godt til hinanden.

Idag vil dagen stå på hygge og parkning, da jeg skal til Tyskland i morgen, så vi ses i morgen, hvor jeg har tænkt mig at udgive et indlæg om studentertiden og tiden efter huen.

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLOUDY MONDAY