NETVÆRKSMIDDAG ⎮ GLAM... GLAM... GLAMOROUS

CLOUDY MONDAY

Den første uge af sommerferien er gået, og jeg har haft mig en helt fantastisk afslappende uge. Med en vildt stresset periode med eksamenslæsning og translokation var en uge væk det perfekte. Min familie og jeg havde booket et sommerhus på Bornholm og nøj, det var lækkert at kunne læse og have dårligt internet, så man var tvunget til at se væk fra skærmen.

Jeg har netop fået læst en ny krimi ved navn: “Kastanjemanden” af Søren Sveistrup (som bl.a. står bag “Forbrydelsen”), som faktisk er den første bog siden før gymnasiet, jeg har haft tid og lyst til at læse. Og nøj hvor er det rart ikke at have en stressende skole, der optager størstedelen af ens tid. Men nok om det. 😉

Billederne er taget i sommerhuset, da vi sad og så VM, mens jeg fik mig en kop kaffe i min nye yndlings kop fra Stilleben. Koppens glasur er ikke tydelig at se på billederne, men det minder mig om bølger. Hvilket får mig til at tænke på havet og gåture på stranden. For det er netop hvad turen til Bornholm handlede om. Afstresse og hygge uden at tænke på dagligdagens stres.

Striktrøjen er en mohairsweater fra H&M og bukserme er fra Second Female, som er et mærke, jeg er blevet ret glad for. Super smart og simpel kombination perfekt til hverdag, hvis man ikke føler for alt for fint tøj.

Vi ses meget snart!

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSMIDDAG ⎮ GLAM... GLAM... GLAMOROUS