MAKEUP | IT'S ALL ABOUT THAT GLOSS, BABY

OUTFIT | NICE & SIMPLE

12456

dsc_0016

& Other stories sandaler // WEEKDAY top // TOPSHOP smæknederdel

Jeg har pt. læseferie, og det er lidt underligt for mig. Der er plads til hygge og afslapning, men så skal man også formå at tage sig selv i nakken og sætte sig foran sin computer, så man kan forberede sig på sine eksaminer. Men det er faktisk ret svært, når det dag ud og dag ind er sådan et lækkert vejr.

Nu på fredag skal jeg op i min første mundtlige eksamen, så jeg er i gang med at forberede og læse op, så jeg kan være top klar til eksamen. Det bliver så godt, at få hul på den første, så man kan slippe for noget af nervøsiteten. Men nu skal det handle om outfittet!

Disse outfitbilleder blev faktisk taget lige efter, at jeg havde siddet i adskillige timer på det lokale skolebibliotek. Det blev til et simpelt outfit, hvor smæknederdelen er en, jeg købte i Paris med Laura. Når det er så varmt, er det ikke rart, at gå i for tætsiddende eller for meget tøj. Derfor kom jeg op med dette, som er let og rart.

Nu vil jeg tilbage til læsningen, så I må ha’ det!

See ya’

amalie

2 kommentarer

 • Josefine

  Sååå fint outfit! Hvilken str. har du hapset toppen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Friis Heinrich

   Tusinde tak, Josefine!
   Jeg hapsede den i en str. m., da den er ret tætsiddende. 🙂
   Go’ dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP | IT'S ALL ABOUT THAT GLOSS, BABY