#1 MÅNEDENS INDLÆG | MAJ

MAKEUP | IT’S ALL ABOUT THAT GLOSS, BABY

1-754754

1-48489

FENTY BEAUTY lip gloss  // NYX lipliner

Hvis der er noget, som jeg er blevet ret vild med, så er det LIP GLOSS!

Det er en rigtig 90’er/00’er ting, som er kommet tilbage i makeup-billedet. Den er hadet og elsket på selvsamme tid, da det er en flot detalje glossen frembringer, dog kan det være noget så irriterende at have på læberne. Dog vil jeg mene, at denne lip gloss fra FENTY BEAUTY er noget for sig. Ikke nok med, at den er VILDT flot, så har den en lækker formula. Den er til at have på læberne i flere timer, og den generer ikke, når man har den på. Det er hvert fald det, jeg oplever. Den virker faktisk også ret fugtgivende ide, at den næsten fungerer som en læpepromade. Mine læber bliver ret bløde af den. Men det bedste må være dens effekt og farve! Man kan sagtens bære den uden en lipliner, hvilket giver et ret flot og naturligt look.

Men på de ovenstående billeder har jeg taget den flotteste lipliner i brug. Jeg er besat. Den overstående lipliner er fra NYX til blot 35 kr. Det er sådan en flot farve, som jeg bruger igen og igen − med og uden lip gloss. Den kan sagtens bygges op, hvis man går efter, at få mere farve eller modsat, hvis man vil have et naturligt look.

Begge læbeprodukter bruger jeg konstant. Derfor kan jeg sagtens anbefale begge − og så er de endda budgetvenlige!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#1 MÅNEDENS INDLÆG | MAJ