OUTFIT | PRETTY SANDALS & DETAILS TO MATCH

#3 SABBATÅR | JEG FLYTTER HJEMMEFRA!

dsc_0033

Hvis du er ny her på siden og læser dette indlæg (#3 sabbatår), vil jeg anbefale dig at læse #1 og #2, da der kan være nogle informationer, som måske virker en smule forvirrende. Hvis ikke – kan du stadig godt få noget mening ud af teksten! Here we go:

JEG FLYTTER HJEMMEFRA!!

Ja, hvad sker der lige for det? I dette indlæg kommer det altså til at handle om den store beslutning, jeg har taget.

Hvornår og hvor flytter jeg så hen? Flytter jeg alene?

Min oprindelige plan var først at flytte til næste sommer, men da min bedste veninde Laura allerede her i 3.g tog til optagelsesprøve på DMJX (Danmarks medie- og journalisthøjskole) og KOM IND (er så stolt af hende), blev planen derfor ændret, da jeg spurgte Laura: ”Vil du have, at jeg flytter med? For så gør jeg det!”, hvortil hun svarede: ”Det ville være helt fantastisk, hvis du vil?!”. Dermed har vi bestemt os for at flytte sammen i en lejlighed i ÅRHUS! Yup, så jeg flytter fra Sjælland til Jylland – jeg er så mega spændt!

Jylland? Er det ikke langt væk?

Hvis man ikke kender mig, at ved mani ikke at 90% af min familie bor i Jylland og er fra Jylland. Men selvfølgelig vil det blive noget helt anderledes, da det er langt væk fra min mor, far og søster. Jeg kommer selvfølgelig til at savne dem, men så er det godt at internettet og mobilen er opfundet.

Men hvornår flytter jeg så?

Planen er faktisk, at så snart jeg tager på højskole, kan jeg ligeså godt pakke alt sammen, da jeg ikke vil komme hjem igen fra august måned af. Laura har studiestart i februar 2019, og derfor vil vi selvfølgelig gerne flytte i januar måned, så vi på nogenlunde vis kan nå at føle os tilpas. Både inden jeg formentlig starter arbejde og hun i skole.

Men du har ikke valgt studie?

Nej, jeg har ikke valgt studie. Jeg valgte faktisk ikke at søge ind, for jeg vil gerne have min Højskole oplevelse med, og så gør det mig ikke noget, at jeg først starter til september næste år – hvis jeg altså kommer ind vel og mærke. Jeg har ikke noget imod at vente lidt med at læse, så jeg har tænkt mig at få et job i den tid, jeg ellers bor i Århus inden studiestart.

Det hele er meget overvældende, og jeg håber sådan, at vi kan få det praktiske til at gå op i en højere enhed, så vi faktisk kan flytte sammen i januar måned. Vi vil hvert fald gøre vores bedste – men som planen er nu, så bliver det et fantastisk eventyr for Laura og jeg.

I denne anledning af dette indlæg, tænker jeg, at der langsomt vil komme nogle flytte-lignende indlæg her på domænet. Hvad tænker I om det? Har I nogle specifikke ønsker?

Hvis du godt kan lide dette slags indlæg, så kan du finde de tidligere indlæg i føljetonen her og her.

I må have en dejlig dag med 27 grader – hvor er det altså vildt!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT | PRETTY SANDALS & DETAILS TO MATCH