CAFÉANBEFALING | LECKERBAER

OUTFIT | PRETTY SANDALS & DETAILS TO MATCH

1

dsc_0161

SUI AVA øreringe & hårklemme // NA-KD nederdel // NA-KD top // & Other Stories sandaler

Her til morgen er der vist ingen tvivl om, at solskinnen lige havde brug for en pause. Dog ved jeg, at vejrudsigterne viser, at solen nok skal komme skarpt tilbage! Dette outfit blev taget et par dage tilbage, da jeg var inde i byen med min veninde, hvor vi besøge denne her café, som jeg endda har skrevet en anbefaling om i det forrige indlæg!

Sandalerne jeg har på på billederne er nogle nye, som jeg netop har købt inde i & Other Stories på Strøget. De er vildt flotte og elegante, men puha de skal gås til! Har allerede formået at få over 10 vabler de to gange, jeg har gået med dem. Men sådan er det i visse tilfælde, når man vil købe flotte sko, som ikke nødvendigvis er de mest behaglige. Man må lide for skønheden! 😉

Toppen og nederdelen er begge fra NA-KD, som jeg er sikker på, at I alle kender. Det er godt nok blevet en stærk konkurrent til ASOS − hvilken af de to wepshops kan I egentlig bedst lide?

Outfittet er simpelt, hvor det er de simple detaljer, der i princippet gør outfittet. De fine sløjfer på toppen, øreringene, hårklemmen og nederdelens snit. Bestemt et outfit jeg vil sammensætte en del gange løbet af sommerferien!

Det var alt for i dag − nu vil jeg smutte til engelsk skriftlig eksamien!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAFÉANBEFALING | LECKERBAER