SØGER DU EN FOTOGRAF?

CAFÉANBEFALING | LECKERBAER

1

dsc_0134

dsc_0148

Hvis man følger @leckerbaer på Instagram, skal man dagligt prøve på at styre sit rendende mundvand, hvis man ikke skal risikere at savle udover sig selv. Deres feed opdateres stort set dagligt, hvortil min veninde Caroline og jeg sender deres billeder til hinanden over DM, da vi simpelthen er så forelskede i deres kager. Hos Leckerbaer kan man få de smukkeste velsmagende kager, som ikke bare er en fryd for øjet men i ligeså høj grad en smagsoplevelse.

Caroline og jeg har i længere tid ønsket os at tage forbi deres café lige ved Trianglen, så i fredags blev drømmen endelig til virkelighed! Vi bestilte 8 små kager til deling imellem os samt et glas iskaffe. Det hele smagte himmelsk!

Caféen kan bestemt anbefales, og da den ligger på en rigtig hyggelig vej, er den ikke overrant, så vi kunne nemt sidde hyggeligt for os selv. Men skynd jer − freden er kun for en kort stund, for de er bestemt allerede populære!

Hvis du er bare en lille smule kagesulten, så kan du tjekke deres hjemmeside ud her.

I ønskes en dejlig ☀️-dag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER DU EN FOTOGRAF?