SOL, SOMMER & VINO

#1 SABBATÅR | TRE ÅR ER VED VEJS ENDE

dsc_0788

1-1

I dag her på domænet vil jeg begynde på en ny fast føljeton, som vil omhandle mine tanker, om det at snart at være færdig med gymnasiet og det, at have hele verdenen for sine fødder. Jeg håber, at I vil læse med! I dag vil jeg skrive lidt om nogle af de overvejelser, jeg har haft i forhold til at selv skulle vælge en fremtid, nu hvor den ikke bliver valgt for en længere. Men inden jeg når så langt, inddrager jeg jer i det tanker, jeg pt. går med – nu hvor jeg er ved at være ved vejs ende!

Det er en utrolig skræmmende tanke endelig at blive sluppet løs, da vi hele vores liv er blevet taget i hånden til den ene uddannelsesinstution efter den anden, og pludselig er man et sted i livet, hvor det er DIG, som skal tage tøjlerne og finde ud af, hvad der er rigtig for dig – på godt og ondt.

3.g er for mig og så mange andre landet over ved at være ved vejens ende – faktisk er der kun to rigtige skoledage tilbage – det er jo helt vildt at tænke på! Alle fra min klasse bliver spredt for alle vinde – vi har alle håb og drømme. Drømme, som vi selvfølgelig håber på kan lade sig gøre, når alt det praktiske også lige skal kunne gå op i en højere enhed. Livet har dog i sidste ende med at overraske.

At få studenterhuen på hovedet, er begyndt at blive en tanke og en tid, som bare ikke kan komme hurtigt nok. Jeg har aldrig før oplevet at blive skoletræt – måske ikke decideret skoletræt men egentlig virkelig umotiveret, som jeg er nu. Jeg trænger til en pause for analyseskemaer (som indgår stort set i alle fag), digte (analyser er sørme uendelige), politik-snak, komplicerede filosoffer og bare decideret skole, hvor der er fag, som jeg ikke er sønderligt interesseret i.

I tirsdags havde jeg sidste idrætstime nogensinde, og det er en vild tanke at tænke på, at jeg har haft idræt i 12 år og aldrig længere skal tvinges til araberspring – jeg er ekstrem dårlig til at slippe tøjlerne og bare ”springe ud i det” – eller andre sportsgrene, der virkelig ikke siger mig noget. Fag, som jeg aldrig selv ville vælge vil meget snart slet ikke være en del af mit liv længere. Og jeg kunne ikke være mere klar til at gøre, HVAD JEG VIL. Tænke på mig selv, arbejde med mig selv, gøre ting for mig selv og bare være rigtigt egocenteret og ung uden at skulle tænke på, at der er en dag i morgen, hvor alle forpligtelserne kalder. Skråt op med alle forpligtelser til et hvis sted, hvor solen ikke skinner. 😉

Hvis der er bestemte emner i forhold til sabbatår, og hvad jeg har af planer, eller noget helt andet, så må I endelig skrive!

Jeg håber, at I kunne lide indlægget!

See ya’

amalie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOL, SOMMER & VINO