HÅROPDATERING | FRA HELT KORT HÅR TIL NU

SOL, SOMMER & VINO

1

dsc_0072

ASOS kjole, NEW BALANCE sneakers, SUI AVA øreringe

Siden i fredags har vi haft lækre solskinsdage, dog er disse billeder taget fra i lørdags, da jeg var sammen med min skønne veninde Zilla, som også er blogger her på platformen. Vi havde vejret med os, og vi valgte at købe rigeligt med vin og nogle snacks. Det var så lækkert, og som altid hyggede vi os en masse.

Så når to bloggere mødes, kan man heller ikke undgå, at der skal tages billeder. Derfor kan I på de ovenstående billeder se et lille udsnit fra det “photoshoot”, vi havde. Der manglede ikke en vinkel. 😉

Kjolen er desværre købt sidste år, så det er derfor, at jeg ikke giver jer et direkte link til den. Jeg er ellers ret glad for den, da jeg elsker farven og snittet ved ærmerne. Den gør noget godt for en − og det er jo præcis dét, tøj skal gøre!

I må alle have en dejlig dag, mens jeg for anden dag i træk stadig er syg og befinder mig i min seng. Øj, det er jo røvsygt!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅROPDATERING | FRA HELT KORT HÅR TIL NU