DEN SENESTE MÅNED PÅ BLOGGEN

🌴 CONCRET JUNGLE 🌴

1

dsc_0151

dsc_0130

H&M jakke (lignende) // H&M bukser // WEEKDAY hoodie // PUBLIC DESIRE sko // MADS NØRGAARD taske

Hvis man ikke er en fast læser her på domænet, så kan jeg informere, at jeg pt. befinder mig i Bruxelles på studietur. Derfor tænkte jeg, at det var på tide, at jeg deler disse billeder med jer. Billederne er fra en super hyggelig dag med søde Zilla, hvor vi mødtes over en kop kaffe og tog billeder. Hvis der er noget, jeg sætter pris på ved at være en del af Looklab, så er det alle de søde piger, jeg har lært at kende. Alle er så søde, og vi sørger for at mødes ofte.

Outfittet er en blanding af feminint og street og var egentlig ikke vildt planlagt, men jeg er ret glad for hvordan det endte billedmæssigt og passer ret godt til omgivelserne. Hvad synes I?

Følg med i min dagligdag og lige pt. min tur i Bruxelles på instagram her.

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SENESTE MÅNED PÅ BLOGGEN