OUTFIT | BRICK WALL

🎉🇩🇰 MA’ BIRTHDAY 🇩🇰🎉

11

I går fyldte jeg 19 år, og jeg havde den forstilling, at det var en nederen alder, da det ikke er en milepæl som f.eks. at fylde 18 eller 20. Dog må jeg erklære, at jeg finder det meget passende ikke at være 18 længere, og jeg har konkluderet, at jeg vil nyde mine 19 år i fulde drag.

Alder er for mange totalt ubetydelig, men for mig har det altid betydet meget. Som lille kunne jeg ikke vente med at blive ældre, men nu hvor jeg tænker tilbage, skulle jeg bare have slappet af og nydt min barndom. Så med den viden og det bagkloge menneske jeg nu er, vil jeg nyde min ungdom, mens den er der. #bemærkironien

Har du selv nogle reflektioner, når det kommer til alder? Hvad betyder alder for dig?

Fejringen af min fødselsdag startede faktisk allerede lørdag aften, hvor jeg havde inviterede min skønne veninder Caroline og Helena til en lækker middag. Vi nød hinandens selskab, lækker mad og vin. Helt spontant valgte vi dog at få nogle ekstra drinks og tage i byen sammen. Det var vildt spontant, og det var en så fed oplevelse, at jeg er begyndt at tænke, at jeg skal være mere spontan.

Lad os nu se om det sker. 😉

Det var alt for dette indlæg,

see ya’

amalie

2 kommentarer

 • Tillykke Amalie! Håber du havde en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Friis Heinrich

   Tusinde tak, Juliee!! <3
   Det havde jeg i hvert fald – altid dejligt at have fødselsdag.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT | BRICK WALL