✨HÅRPYNT | GLIMMER & GLITTER✨

FØDSELSDAGSØNSKER

1

Min fødselsdag nærmer jeg med hastige skridt − det er faktisk allerede på søndag. Min ønskeliste giver måske ikke super meget mening, men jeg uddyber gerne!

Hvis du ikke læser fast med på bloggen, kan jeg fortælle dig, at jeg har været helt korthåret i over 8 år. Men i august sidste år tog jeg den beslutning, at jeg ville gro mit hår ud igen. Og nu er det ved at være så langt, at jeg kan sætte det i hestehale og krølle det. Derfor ønsker jeg mig en lækker frisørtid, hvor jeg kan få det stylet, klippet og farvet en gang i maj måned. Det er jo en dyr fornøjelse, så derfor er en frisørtid landet på min ønskeliste.

Udover mit ønske om en klipning, så ønsker jeg mig Mads Nørgaard bluser og gavekorts til samme mærke, &Other Stories eller Envii. Alle tre mærker sælger tøj og tilbehør, som er lige mig. Det er hvert fald svært at gå ud af en af de butikker uden noget. 😉

De sidste par år har jeg købt Flora Danica kopper, så I år håber jeg på at udvide samlingen med en tekande. Hvem vil inviteres til en kop te eller kaffe?

Disse ønsker er blot et udsnit, men her i indlægget har jeg delt de mest centrale.

I må alle have en skøn eftermiddag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

✨HÅRPYNT | GLIMMER & GLITTER✨