HVILKET KAMERA TAGER JEG BILLEDER MED?

GRL PWR SHOOT

1-kopi

 2

3

Sidste fredag mødtes jeg med Celina og Sofie, og jeg synes selv, at resultatet er værd at dele. Derfor kan I se et lille udsnit af de mange billeder, som vi fik taget rundt i København, mens det sneede.

Hvis du kan lide mine billeder, så kan du tjekke dette indlæg ud her, hvor jeg fortæller om mit kamera. Du kan også læse, hvordan jeg redigerer mine billeder her. Søger du noget hjælp eller kunne godt tænke dig, at få taget nogle gode billeder, så kan du læse med her.

I må alle have en dejlig lørdag aften,

see ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKET KAMERA TAGER JEG BILLEDER MED?