#OOTD

HVILKET KAMERA TAGER JEG BILLEDER MED?

1

 Jeg har oplevet en stor interesse i hvilket kamera, jeg tager billeder med. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele den viden, som jeg sidder inde med og nogle af de overvejelser, jeg selv havde, inden jeg købte mit kamera. Så hvis du selv er interesseret i fotografi-delen, så har jeg klart nogle tips og tricks at dele ud af!

Hvilket kamera bruger jeg?

Når jeg tager billeder til bloggen eller Instagram, er størstedelen klart blevet taget med mit kamera, da det har en wifi-funktion, hvor jeg kan få billederne ind på min telefon løbet af få sekunder. Det kamera jeg har, er et Nikon D5500, som jeg er så glad for! Det er super lækkert, nemt og vejer ingen ting. Dette gør det også muligt at have det med på farten uden for meget bøvl. Når man som regel køber et spejlrefleks, køber man standardlinsen med, som er 18-55 mm. Men hvis du køber dit kamera med et formål, hvor du vil have fokus på detaljer og en sløret baggrund, vil jeg klart anbefale dig kun at købe kamerahuset og objektivet seperat. Nettet er din ven, hvis du vil finde ud af, hvilket objektiv som passer bedst til dit kamera og dine ønsker.

Det objektiv jeg købte med er et 35mm (med 1.8 i blænde). Dette betyder nemlig, at jeg får en sløret baggrund og ekstra fokus på detaljer. Billedet foroven er et ret godt eksempel på dette.

Hvorfor valgte jeg Nikon?

Valget endte med Nikon, fordi man får ekstremt meget for pengene. Med det mener jeg, at der bl.a. er en touch-funktion og wifi med det kamera, jeg har købt. Hvis jeg f.eks. samligner det med et Canon 5D Mark ii, klarer mit kamera sig meget bedre i kvalitet osv. Og præcis det kamera overvejede jeg at købe frem for et Canon. Prismæssigt, har jeg erfaret, at Canon koster mere for færre funktioner, som man ellers får, hvis man køber et Nikon. Hvis man er vant til Canon, og godt kunne finde på at skifte til Nikon, har jeg selv erfaret, at det er nemt at lære.

Skal jeg ud og købe det samme kamera for at opnå samme effekt? 

NEJ! Har du i forvejen et kamera, men kender ikke til alle dens funktioner? Så vil jeg klart anbefale dig i at se nogle videoer på Youtube og ellers få hjælp via nogle Google-søgninger. Mistænker du, at du har det forkerte objektiv i forhold til den effekt, du søger, så findes der masser af hjemmesider, som kan guide dig!

Men hvis I har specifikke spørgsmål, må I endelig fyre løs!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#OOTD