SØGER DU EN FOTOGRAF?

I’M GOING TO…

1

BRUXELLES!

Turen går simpelthen til Bruxelles, og jeg glæder mig vildt meget! Turen er en studietur for samfundsfagsholdet, og da vi kun er 7 på det hold, skal det nok blive rigtig sjovt!

Vi kommer til at være der i 4 overnatninger, og vi skal i den grad ud og udforske byen. Der bliver masser af plads til sjov og spas, da det er en tur, som vi selv har fået arrengeret uden lære på den betingelse, at vi selvfølgelig tager af sted med et fagligt mål.

To dage inden turen er det faktisk min 19-års fødselsdag, så jeg har i den grad tænkt mig at fyre lidt ekstra penge af på mig selv. Har hvert fald et par småting i tankerne, og mon ikke at man falder over nogle lækre delikatesser i form af chokolade eller en god belgisk øl? Jeg er i hvert fald så klar på at rejse − jeg ved næsten ikke noget bedre end at rejse, da man oplever en anden kultur og i den grad får noget nyt på opleveren. For mig er det i hvert fald super spændende!

Har du været der før, så er du mere end velkommen til at skrive nogle anbefalinger i kommentarfeltet!

I må alle have en go’ dag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER DU EN FOTOGRAF?