HVAD SIGER MIN BFF OM MIG?

Had er det nye sort?

d325401136e749acac2cb7879dab827c

Had er det nye sort. Præcis, den sætning gør BIANCO opmærksom på i den ovenstående video. Da jeg så videoen, fik jeg virkelig respekt for budskabet og blev helt chokeret over, at det præcis er en opfattelse, jeg kan nikke genkendende til. Følelsen af had er en følelse, vi lader os selv føle alt for nemt i den vestlige verden.

“Hate is 100% match with everything”

Hvis man slår ordet op, står der om følelsen: “Meget stærk følelse af fjendtlighed eller forbitret vrede over for en person som man fx føler sig krænket af”. Det er altså en følelse, som er overvældende og frembringer vrede. Med adgangen til sociale medier og de vilde forbrug af dem, så undrer jeg mig over om tendensen mon er blevet større netop pga. sociale medier? Er det fordi, vi i virkeligheden ikke har noget at være vildt utilfredse over, at vi er begyndt at gå ned i maginaler og helt instinktivt føler had?

Uanset hvad forklaringen er på denne frygtlige tendens, så fylder had og negativitet ekstremt meget på forskellige sociale platforme. Denne video og kampagne som er lavet af Bianco har I den grad åbnet mine øjne, og jeg vil så gerne skabe en modtendens. Der er nemlig et behov i den fysiske og virtuelle verden, at vi skurer ned for negativiteten og alt det had, som vi lader komme ud over vores læber og ud i universet. Så hvorfor ikke være med til at være mere opmærksomme og sprede noget kærlighed i stedet for? Det gør hvert fald denne tilstedeværelse i livet noget nemmere. 😉

Så lad os stå sammen og skabe en ny tendens!

#LOVEISTHENEWBLACK

Klik forbi mine skønne veninder samt kollegaer ViktoriaCelina og Sofia og læs deres fortolkninger af: “Had er det nye sort”.

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SIGER MIN BFF OM MIG?