FÅ STRUKTUR I DIN HVERDAG

HVAD SIGER MIN BFF OM MIG?

111

Forskellige billeder af Laura og jeg. <3

I dagens indlæg tænker jeg, at jeg vil dele en mere personlig side af mig selv, da det er sjældent, at jeg giver plads til netop dette her på domænet. Jeg har også lagt mærke til nye læsere, så det er en perfekt mulighed, at dele lidt ud af mig selv.

Inden du læser videre og for, at indlægget giver bedre mening, får du lige noget bonus information. Laura og mit venskab blomstrede i august 2014, da vi begge startede på Gribskov Efterskole. Laura og jeg endte i 9. klasse sammen, hvor vi begge studerede medie, og vi var så heldige at få værelse overfor hinanden.

Let’s get started!

Hvad var dit første indtryk af mig?

“Wow, hun er cool. Hvordan kan jeg blive venner med hende?”

Hvordan vil du beskrive mig?

“Satans stærk og benhård. Sød som slik. Udadvendt og venlig. Betænksom. Mega sej. Meget sikker på hvad du vil vil, og hvad der er godt nok til dig”.

Er der et minde om os, som du husker bedst?

“Da vi snakkede sammen første gang i sofaerne på Gribskov Efterskole, hvor du sagde, at du ville gå på Ørestad Gymnasium. (Bonus information: Amalie går pt. i 3.g på Ørestad Gymnasium). Dengang vi tog til Hillerød i solskin, da en af os skulle opmuntres og selvfølgelig hele vores efterskoleoplevelse”.

“Jeg kan heller ikke glemme vores Paris tur, alle vores Tivoli-ture og photoshootet i Berlin, hvor en sigøjner kom hen og ville sælge os et eller andet, mens vi tog billeder. Dette var på samme tid med, at asiatiske turister tog billeder af mig, der lå på jorden, mens jeg prøvede at få den rigtige vinkel til et billede af dig”.

Hvorfor tror du, at vi er veninder?

Fordi vi er soulmates. Vi har en crazy evne til at tænke og føle det samme hvilket gør, at vores venskab er så let og enkelt uden bekymring om at falde fra hinanden, fordi vi begge ved, at vi altid har hinanden og hinandens ustoppelige kærlighed.

Hvilken ting tror du, de færreste ved om mig?

På trods af den modvind du har mødt i livet, så er du blevet en selvsikker og viljefast kvinde, der er på en stensikker vej til succes.

Det var altså de spørgsmål, som jeg fik sendt til Laura. Jeg håber, at I synes, at det har været et godt og anderledes indlæg, end dem jeg normalt udgiver!

I må alle have en skøn eftermiddag,

See ya’

 amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ STRUKTUR I DIN HVERDAG