Glædelig valentinsdag!

FÅ STRUKTUR I DIN HVERDAG

dsc_0788

Har du svært ved, at nå de ting du sætter dig for på daglig basis? Stresser det dig, at du ikke når eller glemmer de ting, som du tænker, du vil nå? Så er dette indlæg måske noget for dig, da jeg deler ud af nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig, så jeg formår at være struktureret. Hverdagen er i forvejen stressende, og mange aspekter af livet skal plejes – og netop dette kan være svært at nå på blot 24 timer i døgnet.

Hvis du har lyst til at planlægge din hverdag mere og gøre den struktureret, skal du gøre op med dig selv, om din kalender på din PC eller en fysisk kalender fungerer bedst for dig. Er du et visuelt menneske, vil jeg klart anbefale en fysisk kalender. Jeg har over flere omgange gået frem og tilbage mellem en fysisk og virtuel kalender, og en fysisk fungerer altså bare bedst for mig.

 

1-1

Hvis du gerne vil i gang med at leve mere optimalt uden for meget stress, så er en idé altid at planlægge, strukturere og prioritere. Lav et møde med dig selv hver søndag og skriv de ting ned, som du får brug for at huske og, som du skal nå. På den måde er du mere afklaret med, hvad der skal ske løbet af ugen, og du vil føle en større frihed idet, at du ikke når alt i sidste øjeblik.

Ved at prioritere finder du også hurtigt ud af, hvad der er vigtigere end andet. Nogle ting kan nemlig godt vente, og du kan sagtens rykke rundt på nogle af de mindre vigtige ting, hvis du begynder at føle, at al den planlægning bliver for meget.

dsc_0798

Når du har planlagt din hverdag på en bestemt app eller i din kalender, så skal det være med til at skabe en mere simpel hverdag. Det skaber nemlig et overblik over din hverdag og arbejdsuge. Hvis du gør dette fast i en periode, vil du forhåbentlig opleve en forskel, da det virkelig gør noget ved ens overskud, når det på den ene eller anden måde bliver skrevet ned.

Er du selv en, som skriver alt ned? 

Jeg håber, at I alle får en skøn fredag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig valentinsdag!