MIN HÅR-TRANSFORMATION

Glædelig valentinsdag!

111

dsc_0752

I dag er en dag, som er dedikeret til kærligheden, og hvor det handler om at forkæle ens nærmeste. Egentlig er det en amerikansk tradition, som vi har taget til os, og jeg er nok en del af dem, som stadig ikke er helt med på vognen endnu.  Men det skal jo ikke afholde mig fra at ønske jer glædelig valentinsdag! 💖

Selvom, at det ikke er en tradition, som alle holder vedlige eller har taget til sig, kan jeg ikke benægte, at det altid er skønt at fejre kærligheden. I dag er også en fantastisk solskinsdag, så jeg skal klart ud og nyde vejret og få gået en godt lang tur.

Hvad skal I lave i dag?

I må alle have en skøn kærlighedsfuldt dag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HÅR-TRANSFORMATION