MANDAGS INSPIRATION

V I N T E R K U L D E.

Dette indlæg blev udgivet d. 3 feb 2016, men da jeg stadig er vild med det, har jeg valgt at genudgive det.

DSC_0072 kopiDSC_0089 kopiDSC_0054 kopiDSC_0053 kopiDSC_0046 kopi

 Vinterkulde kan være mange ting…

Vinterkulde kan være den hårde vind, der rammer dit frosne ansigt på en øde station en mørk januar morgen, hvor der råbes over de larmende højtalere, at dit tog stadig er aflyst, mens dit hoved dunker af de lidt for mange øl fra aftenen før. 

Vinterkulde kan være haglene, der hamrer ned i hovedet på dig, mens du haster ned til bussen og kommer i tanke om, at du da har den der besværlige matematikaflevering for til i morgen, som du ikke har skænket en eneste tanke.

Vinterkulde kan være den manglende følelse i dine fingre efter en alt for lang og udmattende dag, hvor du i alt hastværk glemte dine vanter, så dine fingre har været ved at fryse af hele den lange vej hjem. 

Vinterkulde kan være de regndråber, der gennemtrænger dit hår og glider ned af din rystende krop, som du lige har brugt flere timer på at gøre klar til den fantastiske fest, som du spændt har ventet på i tusinde uger. Regndråberne får mascaraen til at dryppe ned af dine øjenvipper og dine ødelagte nylonstrømper, som blev saboteret i farten. 

Men så kan vinterkulde også være en lys tur på stranden. Solen, der skinner i glæde for både dig og mågerne, som sidder på resterne af den tilfrossen badebro samt spejler sig i vandet og oplyser de få fiskekutter, der stadig er tilbage på denne senjanuar eftermiddag, hvor vinterkulden viser sig fra en lidt lysere side.


Dette er indlæg er skrevet af én af de mest fantastiske mennesker, jeg kender: Laura. Laura er min skønne veninde, der er utrolig talentfuld og gennemfører alt til perfektion. Hun er en ener.

Jeg skrev for nogle dage siden til hende for, at høre om hun ikke ville være interesseret i at lave et indlæg. Hun svarede tilbage, at det kunne hun vel godt, men jeg virkelig ikke skulle regne med noget specielt. Men hold nu op, hvor har hun lavet et lækkert indlæg, som jeg hermed vil gøre til mit yndlings indlæg of all time. Jeg tror bare, at jeg giver hende bloggen og lader hende blogge her fremover. 😉 Jeg er blown away. Lad os håbe, at det ikke er det sidste, vi ser til af Laura.

Ha’ jer en helt fantastisk tirsdag!

See ya’

amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGS INSPIRATION