STATUS

A TOUCH OF GREEN

1

3 2

GINA TRICOT læderjakke // GINA TRICOT strik // DD ORIGINAL nederdel // H&M sko

Billeder fra en eftermiddag med fndre LOOKLAB piger

Dette outfit havde jeg på i sidste uge, hvor jeg mødtes med nogle af de skønne bloggere fra LOOKLAB. Jeg er begyndt at tilbyde fotografering, da det er noget, jeg holder meget af. Derfor ville nogle piger fra platformenen gerne mødes, så jeg kan tage lidt billeder for dem, (du kan læse lidt mere om fotografering her). Det er bestemt heller ikke sidste gang, vi gør det, for det er så hyggeligt. Det er også god erfaring for mig, så det siger jeg ikke: “Nej, tak til”. 😉

Dette outfit er ret feminint, men så bryder jeg det med læderjakken. Jeg kan rigtig godt lide at klæde mig, hvor nogle forskellige stilarter mikses, så dette outfit er lige noget for mig. Jeg er blevet ret glad for støvlerne, da de ikke er for høje til hverdag, hvis jeg skal se lidt finere ud. Nederdelen er faktisk købt over Instagram − der er mange fede brugere, som sælger interessante items. Jeg synes virkelig, at det er inspirerende, hvis man ikke er vilig til at lave en webshop.

I går aftes blev brugt på en lækker netværkmiddag hos Bloggers Delight, som bare var lige i øjet. En aften spækket med lækker mad, musik og selskab − alt om det senere.

I må ha’ det,

See ya’

amalie

4 kommentarer

 • Super fed nederdel! Den minder mig lidt om Ganni. Tjekkede lige mærket ud, jeg kendte det ikke. Det er mega cool !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Friis Heinrich

   Den minder ret meget om ja – men jeg faldt ret meget over den, da den heller ikke er for dyr. 😉
   Man er jo studerende, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det nogle fine billeder og et vildt lækkert outfit! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS