DYRBERG/KERN UR

STATUS

skaermbillede-2017-11-06-15-33-22 skaermbillede-2017-11-06-15-33-29

Billederne er taget fra min Instagram

Der er sket en del siden, at jeg rejste på efterårsferie til Lanzarote med min mor. Hvis jeg skal komme ind på selve rejsen, var det bestemt, hvad jeg havde brug for − og lige pt. vil jeg gøre alt for at komme tilbage. Der er bare noget helt fantastisk med smuk natur, dejlig varme og afslapning. Jeg oplever hvert fald, at jeg kan slappe mere af, når jeg er væk hjemmefra, da jeg så ikke tænker på alt, hvad jeg kan foretage mig.

Der er dog sket meget siden min tur, da jeg er begyndt at bruge meget af min tid på at fotografere for forskellige personer. Jeg er bl.a. blevet fast fotograf for en hjemmeside, så det synes jeg er så spændende. SRP-perioden nærmer sig, så jeg er selvfølgelig også i gang med at forberede mig, da det store ræs starter om under en måned.

I aften skal jeg til netværksmiddag, så det ser jeg rigtig meget frem til. På LOOKLAB-platformen mødes vi indimellem, og vi er begyndt at lære hinanden rigtig godt at kende. #Teamlooklab

I må alle have en skøn onsdag

See ya’

 amalie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYRBERG/KERN UR