PODCASTS: DEM SKAL JEG HAVE LYTTET TIL

OOTD: RØDE LÆBER & LAK

1111

H&M skjorte 249,00 DKK, TRENDDAY nederdel, lignende 249,00 DKK, ADIDAS sneakers

I dag går dagens indlæg til et såkaldt: “Outfit of the day”-indlæg. Dette fine outfit iførte jeg mig i i dag, da jeg fik æren at skulle interviewe Mikkel Fønsskov, i anledningen af 1.g’ernes sprogdag. I dette interview delte Mikkel sin erfaring med at studere i Italien og at bo i Berlin, hvor han selvfølgelig har fået sig lært tysk og italiensk. I kan måske genkende ham, da han til daglig er vært på Aftenshowet.

Dette outfit nok befinder sig i den mere ‘sassy’ ende af ‘outfit-skalaen’. Kombinationen af en slå-om-skorte, en lak nederdel og rødelæber, var lige den sammensætning, jeg havde brug for i dag. Kender I til det? De dage man har brug for at give den lidt mere gas end andre?

Jeg dem af jer som måske ikke vidste det, så går jeg i 3.g på Ørestad Gymnasium, og jeg kan fortælle jer, at SRP begynder at nærme sig med hastige skridt. F.eks. er det nu på fredag, at jeg skal fastsætte mig på en fagkombination, og dette finder jeg en smule nervepirrende, da jeg har været noget kritisk over for et eventuelt emne. I er måske nogle derude, som kan sætte sig i samme situation − eller er I måske så heldige, at I er landet på et valg? #giddetvarmig #tidspres

Det var simpelthen alt for i dag,

See ya’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS: DEM SKAL JEG HAVE LYTTET TIL