OOTD: TWISTED

🎼FAVORITE TUNES #2🎼

5

I dagens indlæg deler jeg mine yndlings numre, jeg konstant har på repeat.🎼

Det første nr. jeg vil introducere, er et nummer af ZAYN, der hedder “SHE DON’T LOVE ME”. Jeg blev introduceret til dette nr. af min søster, så det er hende, jeg skal bebrejde for, at jeg hele tiden går og synger: I, I need you, I, I don’t, I question myself all the time (…)”

“Me & U” med Cassie er egentlig en gammel kending men nogle gange, når man finder vejen tilbage til “gammel” musik, så opstår der sød musik på ny. 😉

Nøj, hvor er hans stemme WONDERFUL! Alt er bare så blødt, lækkert og ikke mindst gennemført. Melodien og rytmen i ALLE numre på hans første album “American Teen” er lige i øjet. Jeg tror, vi skal holde nøje øje med Khalid. Han kan virkelig gå hen og blive det nye “shiii!t”.

Der er selvfølgelig ingen vej uden om Frank Oceans nye collab og sang i samarbejde med Calvin Harris. Uha, den start af sangen er så lækker. Den får mig til at drømme mig hen til et varmere klima og hygge med vennerne.

I må alle have en dejlig torsdag,

See ya’

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: TWISTED