✨BL!NG✨

TREND REPORT: BUDGET VS. EXPENSIVE

1111

Billeder taget fra pinterest.

1-kopi

H&M jakke i uldblanding 799kr. 999kr. // BAUM UND PFERDGARTEN frakke

I dette indlæg vil jeg gerne skrive om “TERN-trenden”. Trenden er blevet set utrolig meget i gadebilledet i uendelig mange afskygninger. Vi ser masser af ternede bukser, nederdele, bluser, blazers og ikke mindst jakker. Ternet tøj tror jeg vil fortsætte helt ind i sommerperioden, hvor vi allerede nu kan finde flotte “off the shoulder” bluser og kjoler i ternet stof. Det er en ret modig tendens, og er virkelig et friskt pust fra “all black”.

Nu hvor vi stadig befinder os i den kolde ende at termometeret, har jeg fundet to jakker. Begge jakker har samme form, længde og er ternede. Der hvor de adskiller sig fra hinanden er, at den ene er fra BAUM UND PFERDGARTEN, og den anden er fra H&M. Jakken fra BAUM UND PFERDGARTEN ses utrolig meget i gadebilledet (især under modeugen), hvilket er helt forståeligt. Smuk, det er den!

Men hvis man af mange årsager ikke har tænkt sig at smide en masse penge efter sådan en fin jakke, findes der tilfældigvis billigere af slagsen. Jakken jeg omtaler her, er den fra H&M som også pt. er på tilbud.

Om man er til den ene version frem for den anden, er jo op til en selv. Men jeg vil helt klart sige, at oceaner af mærker har givet sig i kast med ternede jakker. Så hvis ingen af de to for oven, falder i din smag er måske den rigtige jakke kun en Google-søgning væk. 😉

 Med sådan en ternet jakke med referencer til 70’erne, har jeg set den blive stylet på mange forskellige måder på de sociale medier. Men der er én bestem styling, jeg er helt vild med! Det er nemlig når man mikser en ternet jakke med en hættetrøje og store statement øreringe. Det er en super cool sammensætning, der skaber en sammensmeltning af street og 70’erne med et feminint touch.

Mangler du evt. inspiration til nogle statement øreringe, kan du finde nogle lige her i et indlæg.

PS: Du kan give min Facebook-side lidt “love” og like den, så du kan få mine indlæg i dit newsfeed.

See ya’ og god mandag!

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

✨BL!NG✨