OUTFIT: GREY & BLUE

JEG HAR FÅET BRILLER!

1

 

2

Idag viser jeg mine nye briller frem, da jeg endelig fik dem forrige uge! Jeg er stadig ved af vende mig til dem, da jeg har vænnet mig til at gå med kontaktlinser hvilket lidt er noget andet. Brillerne virker som en afbelastning for mine øjne, når jeg ikke kan klare kontaktlinserne, eller hvis jeg bare har lyst til noget afveksling.

Brillerne er fra Kaibosh, og jeg bruger styrke -3.50. Derfor er jeg altid afhængig af enten kontaktlinser eller briller, da jeg ellers slet ikke kan se ordentligt eller klart. Det gode ved Kaibosh er, at det er studievenlige priser, hvilket også giver muligheden for at købe flere briller, hvis man har lyst til flere end bare ét enkelt par. Prisen kommer helt an på styrken i brillerne. Så hvis man ønsker briller uden styrke, som efterhånden er gået på mode, så koster et par briller fra Kaibosh noget i dur med 700 kr.

Jeg har ikke mulighed for at linke til mine briller, da deres hjemmeside er under ombygning, men jeg vil klart anbefale, at I tjekker deres butik ud i København.

Jeg håber, at I alle har en skøn dag – min dag bliver en smule travl, men jeg glæder mig. Jeg cykler hvert fald i skole om en halv times tid.

I må alle have det!

See ya’

underskrift

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: GREY & BLUE