ZARA | POPLIN

DAGENS TANKESTRØM #1

1

I dag er dagen, jeg skal til jobsamtale, og jeg er meget spændt, da jeg har opsagt mit job i Meny, selvom jeg fik lov til at blive. Men der er jo en grænse for, hvor meget jeg kan arbejde. Men wish me luck! 

Ja, jeg opsagde mit job, og jeg håber, at det ikke giver bagslag! 🙈 

Min mor har fødselsdag på søndag, og jeg glæder mig vildt meget til at tilbringe en hel uge i sommerhus, hvor vi bare kan slappe af. Det bliver SÅ lækkert.

Mens vi er væk i sommerhus, får vi laver nyt køkken! Nogen der ser, de der programmer, hvor ejerne kommer hjem og bliver overraskede over ny stue eller lign.? Sådan bliver min reaktion nok, når vi endelig kommer hjem! 

Med nyt køkken er det nok heller ikke helt dumt at tænke, at jeg vil komme til at lave nogle madindlæg meget snart… 😉 

Lige som jeg skriver dette indlæg, ligger jeg i min seng og skriver indholdet til dette indlæg på min iPhone. Men jeg skal se at komme op og i gang, da uret siger 06.26. Gider bare ikke! Argh.

Jeg får også nye briller i denne uge fra Kaibosh, og jeg glæder mig meget til at vise jer dem! 

Idag byder dagen på skole, hvor jer står for skolens liveudseendelse, som er Ørestad Gymnasiums morgensamling, jobsamtale og tilsidst kommer min bedste veninde Astrid på besøg, og jeg har tænkt mig at lave hende en lækker vegetarmiddag!

See ya’

underskrift 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA | POPLIN