MIN HÅRFORVANDLING (DE SENESTE 2.5 ÅR)

Designers’ Nest – MIT FØRSTE MODESHOW

1

4 2 3

 Designers’ Nest blev hermed det første modeshow, jeg har overværet! Men hvad er Designers’ Nest egentlig? Designers’ Nest er en award, der blev udviklet til belønne de specielle designstuderende, der hver især kreerer nogle ekstra unikke designs. Personen der overrækkede prisen, var kronprinsesse Mary i egen høje person.

Showet gav en sublim mulighed for, at få et indblik i den enkelte designers tanker. Der var helt klart en masse idéer og kreationer, der susede forbi på catwalken. Man formåede virkelig som modtager, at blive draget af et nyt univers ved hver enkelt kreation og variation. Der var så mange forskellige idéer, der blev ført ud i livet på forskellige led og kanter. Vildt inspirerende.

I må alle have det godt!

See ya’

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HÅRFORVANDLING (DE SENESTE 2.5 ÅR)