CASUAL THURSDAY

MIN HÅRFORVANDLING (DE SENESTE 2.5 ÅR)

Dette er faktisk et indlæg, jeg spontant kom på, da jeg tømte opvaskemaskinen i går (ja, sådan noget formår jeg også at lave). Hele grunden til “hvorfor”, at jeg for mange år tilbage lod lokkerne falde, vil jeg besvare en anden god gang, da jeg stadig bakser med formuleringen. Indlægget skal lige vinkles korrekt!

Men ja, jeg kom på dette indlæg, da det i korte træk giver et sjovt indblik i, hvordan mit hår har set ud gennem de seneste år. Det er også ret sjovt for mig selv at gennemgå alle de billeder på denne her måde.

1 2 3

Ligesom billederne viser, har jeg haft platinblond hår, og jeg går faktisk og overvejer, om jeg skal gøre det igen. Men så snart jeg beslutter mig for det, tænker jeg: “Argh, jeg er alligevel blevet så glad for min naturlige hårfarve”. Så som situationen ser ud nu, er jeg lidt i en krise. For beslutningen skal falde inden start marts, inden jeg tager til San Fransisco og fylder 18 år. 🎉✈️

Har I nogle input? Er det et “go or no go”?

See ya’

underskrift

Husk, at du kan give min Facebook-side lidt “låfffe” og like den, så du kan få mine indlæg i dit newsfeed.

2 kommentarer

 • Jeg synes det platin blonde hår, er skide flot til dig! Så det synes jeg helt sikkert, at du skal gå efter, men forstår godt dit dilemma. Har det faktisk på præcis samme måde lige pt.❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Friis Heinrich

   Tusinde tak, Christine!
   Men ja, det er jo desværre også sådan, at det skal vedligeholdes, og det koster jo penge.
   For det er i forvejen ikke billigt. 🙁
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL THURSDAY