HVAD ER "LOOKLAB"?

OEGrøn BYTTEMARKED

16252527_1844631099153642_3098944121829955431_o-2

Til daglig går jeg på Ørestad Gymnasium, og jeg oprettede efter sommerferien et miljøudvalg. Derfor var det jo heller ikke underligt, at skabe et åbent event for alle på benene, hvor vi kan bytte os GRATIS til en grøn garderobe.

OEGrøn er altså navnet på Ørestad Gymnasiums miljøudvalg, og udvalget har udtænkt et second hand-event, der finder sted på skolen! 🌱🌎

Alle har tøj derhjemme, der enten ikke passer eller ikke glæder en længere. Men det er jo ikke ens betydning med, at det ikke kan glæde en ny ejer! 👕👖👚👗👒👜

Derfor inviterer OEGrøn ALLE til et åbent event mandag d. 20 fra kl.14.00, hvor der kan blive doneret og byttet tøj på livet løs, og der vil selvfølgelig være musik, kage og drikke til når man går rundt og hygger med vennerne.

Adgangskravene er, at man mindst skal have 1 stk. tøj med. Men selvfølgelig – jo flere jo bedre! Så om du går i folkeskole, et andet gymnasium, universitet eller noget helt fjerde, så er du velkommen. Så tag en ven under armen og få dig byttet til en grøn garderobe.♻️

Du kan finde eventet på Facebook her.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER "LOOKLAB"?