BFF TUR TIL PARIS

ASOS WHITE WANTIES

shopping

Indeholder affiliate links.

ASOS WHITE jeans 650kr. // ASOS WHITE top 480kr.//  ASOS WHITE midi kjole 850kr. //  ASOS WHITE tie detail midi kjole 375kr. 850kr. // ASOS WHITE silk came kjole 850kr.

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker personligt at snuse lidt rundt på hjemmesider som ASOS. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele mine favoritter fra ASOS WHITE, som har en masse flotte og minimalistiske sager at byde på. Alle tingene kan jeg virkelig se for mig, og da det er ret simple ting, så er de vildt nemme at peppe op eller ned alt efter, hvad man har i tankerne.

Søndagen er dagen før mandag, (no shot Sherlock), så det vil sige, at vi går hverdagen i møde lige om lidt. Derfor kan det jo heller aldrig skade, at have lidt ekstra nice beklædning til den kommende uge – så er det heller ikke så svært, at komme ud af sengen, har jeg erfaret. 😉 Men jeg håber, at I alle har haft en skøn weekend!

See ya’

 underskrift

Husk, at du kan give min Facebook-side lidt “låfffe” og like den, så du kan få mine indlæg i dit newsfeed.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BFF TUR TIL PARIS