NEW IN

BFF TUR TIL PARIS

paris

Sidste uge bookede jeg en flybillet til Paris med min bedste veninde Laura. Vi fylder nemlig begge 18 år her til marts, så vi tænkte, at vi ville smutte et sted hen sammen, hvor vi kan udforske og få noget på opleveren. Vores valg endte på Paris, da jeg altid har haft lyst til at opleve byen, og Laura var der sidste år, så hun har allerede nogle nyttige informationer, vi kan tage i brug.

Ift. hvordan planlægningen ser ud nu, har vi flybilletter og en lejlighed i hjertet af Paris, som vi har reserveret. Valget på lejligheden frem for hotel, er grundet, at vi har muligheden for at lave mad selv, men også at vi undgår at skulle bruge mange penge på transport. Da vi som sagt bor lige midt i Paris.

Flybilletterne var vildt billige, da vi kun betaler ca. 400 kr. hver vej. Vi har været vildt heldige, for jeg kan se, at priserne allerede er steget. Flyselskabet vi flyver med er France Airlines til Charles De Gaulle lufthavn, som er Frankrigs største. Turen er på fire overnatninger, hvor vi kommer tidlig formiddag på første dagen, og så tager vi sent hjem om aftenen den sidste dag. Så tidsmæssigt er det helt perfekt, for det gør, at vi får mere ud af dagene.

Det var så dagens indlæg, for nu skal jeg vende tilbage til min tysk aflevering, da jeg vildt nok ingen moduler har i dag. Dog har jeg arbejde i eftermiddag, men det er til at overleve på en mandag. 😎

See ya’

 underskrift

Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN