GYMNASIEGUIDE

“CLASSY SLACK”

classyslack

Indeholder affiliatelinks. 

CELINÉ Shadow solbrille 2151kr. 1827kr. // CELINÉ Havana solbrille 1980kr. 1782 kr.// MADS NØRGAARD hue 500kr. 300kr. // GOODGIRLSCLUBCOPENHAGEN t-shirt 300kr. // ACNE STUDIOS hue 695kr. // FILIPPA K nederdel 2000kr. 1300kr. // ACNE STUDIOS sko 3395kr. // NEW BALANCE sneakers 1900kr. 

Jeg tror, at vi er mange, der til tider hopper i de bukser, der ikke strammer nær så meget i livet, eller bevidst ikke vælger, den stramme bluse, fordi man ved, at dagen byder på en kæmpe middag. Derfor kom jeg helt tilfældig på et nyt begreb, jeg altså vil tage brug af, nemlig “classy slack”. For hvis sagen er den, at man bare vil kunne slappe af i sit tøj, uden noget strammer eller skaber nogen form for irritation, kan man altid “spice” det op med nogle solbriller, eller en pæn nederdel sammensat med en hættetrøje og en blazer. Den nævnte kombination er klart et mix, jeg har set en del i gadebilledet. Så jeg er nok det, man kalder for inspireret! 😉

Mit bud på acne hælene, er måske meget ambitiøst, men jeg kunne lige se dem for mig, hvis man havde middag, og havde valgt noget low key tøj. De har nemlig en fin elegance, som jeg tror, kunne skabe en fin balance.

Jeg håber, at I alle klarer hverdagens stress og jag.

See ya’

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GYMNASIEGUIDE