DETAILS OF TODAY

GYMNASIEGUIDE

sponsoreret-indlaeg

studentguide

Billederne er taget fra min instagram her.

Denne form for indlæg kan enten ses som om, at jeg er utrolig langsom eller som et motivations pust til den gymnasieelev, der er halvvejs med skoleåret. For selvom vi er mange, der er halvvejs med årgangen, må man ikke glemme, at hvis man er utilfreds med noget, så er der stadig tid til at nå at kunne ændre det. Det er nemlig helt overvældende at se tilbage på året, der er gået og ikke mindst hvor hurtigt, det bare er forbi. Jeg kan hvert fald ikke helt forstå, at jeg allerede er halvvejs med 2.g. Bare det at se tilbage på den udvikling, man selv har gennemgået, gør mig helt rundtosset, ahahah.

Derfor tænkte jeg på, at nu hvor jeg har 1.g og halvdelen af 2.g i rygsækken, at jeg vil dele nogle erfaringer med jer. Jeg kan hvert fald selv huske, hvordan jeg læste blogs, der fortalte om deres oplevelser. Så jeg tænkte, at jeg ville prøve at gøre det – bare på en anden måde. For jeg har valgt at tage fat i en portion skønne piger, hvor jeg spurgte dem om, at hvis de skulle give nogle gode råd til de kommende putter, hvad skulle det så være?

HER KOMMER DE SKØNNE RÅD (HVOR JEG IKKE KUNNE HAVDE SAGT DET BEDRE SELV!):

 1. Laura: “Få sovet en masse i selvom søvn kan være svær at prioritere, når festerne melder sin ankomst næsten hver weekend!”
 2. Dagmar: “Fra mine personlige erfaringer var de første uger TOUGH! For man vil konstant vise sine bedste sider, men det går over! Efter noget tid kan man godt slappe mere af og bare være sig selv. Så finder man hurtigt naturligt dem, som man kan lide at omgås med”.
 3. Maja: Man skal tro på sig selv og holde fast i den man er, selvom det kan være svært”.
 4. Laura: “Sørg for at være open-minded og lad vær med at dømme folk”.
 5. Dagmar: “Jeg tænker, at prioriteringer er rigtig vigtige. For det første på hvilke ting der skal laves først – måske er en aflevering bedre at bruge mere tid på end bare lektielæsningen, og helt klart at prioritere c-fags afl. før de andre. Dernæst omkring planlægningen og prioriteringen af tid – skal jeg nu bruge min weekend på at drikke øl eller lave mine skoleting?”
 6. Clara: “Vær dig selv, for det er den bedste, du kan være”.
 7. Josephine: “Meld dig ind i så mange klubber og andre ting, for det er virkelig der, man får venner på tværs af klasserne! Men husk også at nyde hinanden og arregementerne, hvor det kommer du til at savne, ahaha!
 8. Dagmar: “Tilmeld, tilmeld, tilmeld til alt hvad der er af sociale arrangementer (og dog med omtanke vedr. prioriteringer i mente). Selvom det kan virke som en skæmmende tanke at være helt ny og yngst, er folk SÅ venlige – aldersgrænser er meget mere flyvende, og folk er ikke så skræmte for at være sammen med folk, der er yngre end dem selv. Aldersgrænsen svinger mellem 15-20 år på gymnasiet. Og så har alle jo været 1g’ere på et tidspunkt, og ved hvordan det er”.
 9. Ida: “Okay men 4real: Jeg vil sige at musical var rigtig godt, fordi man lærte så mange at kende på tværs af klasser og årgangene, så man skal virkelig ikke være bange for at melde sig til ting!”

Jeg håber, at I kunne lide dette indlæg, der lige var lidt af et friskt pust i forhold til andre indlæg, jeg til tider kan sende efter jer. I må alle have det helt fantastisk!

See ya’

underskrift

Har du brug for lektiehjælp til et eller flere fag, som du har svært ved? Hos GoKarakter får du en underviser, som planlægger undervisningen efter dine behov.

2 kommentarer

 • Anna

  Dejligt indlæg. Ville ønske, at jeg havde læst det, dengang jeg startede i gym (er 24 nu hehe). Det kan være en svær tid på mange punkter.
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Friis Heinrich

   Hej Anna,
   Tusinde tak, for din besked og, at du synes om det, selvom du ikke længere går på gymnasiet!
   Jeg er meget enig i din pointe om, at det kan være en svær tid. 😀
   Dbh Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAILS OF TODAY