NEW IN

DETAILS OF TODAY

1 2 3

1. sweater H&M 2. ringe DYRBERG/KERN

Det er nok safe to say: “I am in låffffe”. Disse ringe er bare mig i et styk smykke – de kommer til at følge mig i tykt og tyndt. Men udover disse ringe, er der en sweater, som jeg har købt og bare elsker — den kan også spottes på billederne. 💃🏼 Det er en blå mohair sweater fra H&M, som jeg faktisk ved et tilfælde stødte på, da den bare var blevet lagt over et stativ. Men mon ikke at den lå, og ventede på mig?

Okay, jeg tror, at jeg begynder at have et problem, eller… hm… nahh! 😉

Nu hvor ringene er det ene omdrejningspunkt i dette indlæg, kan I selvfølgelig læse om dem lige her.

I må alle have det godt!

See ya’

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN