BD MIDDAG & #TEAMLOOKLAB

UGENS TANKESTRØM #1

greencollage

Ugens tankestrøm er en ny serie, jeg vil indføre her på bloggen. Det er en lille samling og dermed også et mikro udsnit af mine tanker inden for den seneste uge.

Året er snart omme, og jeg kan faktisk ikke rigtig fatte det. 2016 har virkelig været et år på godt og på ondt, og jeg ser virkelig frem til 2017, for jeg er ikke i tvivl om, at det er et år, der kommer til at have størst indflydelse på mig som person. Så mange ting at se frem til! 🎉

Når jeg overværer situationer og, der bliver sagt, at det ikke nytter noget at handle, bliver jeg arrig. For selvom effekten af handlingen nødvendigvis ikke kan spottes, er jeg sikker på, at den handling kan være med til at skabe en reaktion, også selvom handlingen ikke kan stå alene. Denne tanke er ikke påtænkt på noget konkret, men mere i alle aspekter og på graden til det abstrakte. 😉

Hvem bliver hovedpersonen i sæson 4. i SKAM? Jeg håber og tror personligt Sana, da hun virker til at være en af de karakterer, vi endnu ikke kender alle aspekter af. Uha, jeg håber, at det bliver Sana!

Følelsen af at være skuffet over mig selv, er slet ikke i nærheden af at være ligeså slem som følelsen af, at andre er skuffet over en. Æv.

Inden ferien har jeg haft sådan en lyst til at tage på biblioteket, men jeg har simpelthen ikke taget mig tid til det. Så nu har jeg netop besluttet mig for, at i morgen skal det være. Når jeg selvfølgelig er færdig med min vagt fra 07-15. 😳

Glæder jeg mig til at bliver 18 eller ej? Jeg kan ikke beslutte mig, og pt. har jeg lavet mig en mental “pros and cons”-liste, og lige nu står de lige. Nogen der kan hjælpe mig?

Jeg skal hermed til Roskilde Festival næste år, og jeg er selvfølglig allerede i gang med planlægning af tøj. Men det klart svære for mig er, at vælge smart frem for praktisk, hvilken stil vil jeg have og selvfølgelig om, jeg allerede kan blogge om det? Hvad tænker I?

Dette var altså en lille sammenfatning af min tankestrøm. Jeg håber, at I kunne lide indlægget!

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BD MIDDAG & #TEAMLOOKLAB