STRUKTURER DIN HVERDAG - 3 TIPS

BD MIDDAG & #TEAMLOOKLAB

unknown3

 Datoen d. 22 dec., var bestemt en dag, jeg havde set frem til. Jeg og alle andre BD bloggere, var nemlig inviteret til en julemiddag, som fandt sted i Jane Kønigs showroom. Selve arrangementet var også det første Bloggers Delight event, LOOKLAB har været med til. Derfor var det en oplagt mulighed for os LOOKLAB bloggere at møde ikke mindst de andre premium bloggere men også flere fra LOOKLAB holdet. Det var hvert fald en helt fantastisk aften, hvor der blev grinet og talt en del. 💃🏼

En følelse jeg godt kan blive afhængig, er bestemt følelsen af det fællesskab, der langsomt er begyndt at blive opbygget. Vi udvikler idéer, taler om blogs, billeder og meget mere, og det er bare så fedt!

Det er bestemt en aften, jeg sent vil glemme, og som jeg virkelig gerne ville dele med jer!

Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRUKTURER DIN HVERDAG - 3 TIPS