JULEFROKOST

STRUKTURER DIN HVERDAG – 3 TIPS

struktur

Billeder fra pinterest.

  1.  Hvis der er noget, jeg altid gør, så er det, at have en notesbog eller kalender, hvor jeg skriver ALT ned. Alt fra idéer, brainstorming, aftaler, lister “u name it”, jeg skriver hele molevitten ned. Der er altså bare noget særligt over, at have sådan en kammerat med i tasken, og ikke sidde og være afhængig af sin pc eller mobil. F.eks. hvis jeg sidder i offentlig transport, hiver jeg min notesbog frem og skriver der ud af. En notes bog er altså bare guld værd!
  2. Er man et rigtig rodehoved, og godt kan lide at have “organiseret kaos”, så fred vær’ med det! Men det kan jeg altså ikke. For når mine omgivelser roder, roder mit hoved. Derfor elsker jeg (ikke selve processen), når jeg har rent om mig. Det er som om, at miljøet omkring mig skal være organiseret og rent før, at min kreativitet kan få frit løb.
  3. Hvis man er en travl person, hvilket jeg til tider selv kan være, kan det være svært ikke at gabe overfor meget. Derfor er det også en god idé at have en “to do liste”, der bare siger “HYG DIG!”. For det skal der også være plads til i hverdagens stress og jag.

 

Jeg håber, at dette indlæg kan sætte nogle tanker i gang, hvis der evt. er noget, I selv kan genkende eller vil tage til eftertanke. 

Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

underskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFROKOST