INSPIRATION

JULEFROKOST

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

unknown

Her tidligere på ugen bød dagen oprindelig på tre moduler, man da to af mine moduler gik hen og blev aflyst, gik det hen og blev til et sølle tysk-modul. Men da jeg egentlig var stået op og gået i gang med dagen, valgte jeg alligevel at møde på skolen kl. 8.00, lytte til en “Skam” playliste og bare sidde og lave lektier til ugen.

Dagens collage er altså nogle billeder jeg tog, da jeg skulle mødes med pigerne fra klassen over en hyggelig julefrokost. Det var en lækker aften, der bød på lækker mad og i super hyggelig selskab! 💃🏼🎄 🎉🎁

Hvis du har svært ved et eller flere fag, så kontakt GoKarakter, og hør om mulighederne for privatundervisning og lektiehjælp!

underskrift

Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION