TID TIL AT LÆSE 📚

bogcollage

The Great Gatsby af F Scott Fitzgerald // Dress Scandinavian af Pernille Teisbæk // Smart af Frederikke Toftsø & Sidsel Alling // Papmaché af Hella Joof // It af Alexa Chung

I denne periode hvor mørket melder sin ankomst tidligere, har vi alle en tendens til at holde os mere indendørs. Andre aktiviteter bliver mere attraktive, og vi går nærmest i hi i kontrast til hvad, vi laver om sommeren. Men hvis der er noget, man kan gøre året rundt, så er det læsning!

Man kan have bøger med i kufferten, når man rejser sydpå, eller man kan købe dem som e-bøger, og de vejer ikke mere end en iPad. Der er mange måder på at medbringe sit læsestof på og i dagens indlæg, vil jeg gerne dele min kærlighed for at læse, da det er noget, som jeg virkelig holder af. Læsning er nemlig en lækker afslapning, når man endelig kan finde ud af at holde sig fra Netflix, og det er en befriende afveksling fra skærme generelt.

Derfor har jeg lavet en lille collage ovenover af bøger, som jeg fornylig har fået mig læst, eller vil få læst inden for den nærmeste fremtid. Lysten til bl.a. at få fat i bogen fra Hella Joof har endda fået mig til, at sætte et gavekort til Arnold Busck på min ønskeliste i år.

Nyder du at læse, og har du selv nogle bøger på din ønskeliste i år?

Husk, at du kan like min Facebook-side for at få mine indlæg i dit newsfeed.

[Dette post indeholder affiliate links.]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så kan du være den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg